Hledat

pondělí 22. února 2021

Vodní domky Čejkovice

Zdravím Vás, ani nevíte jak moc jsem se těšila až Vám tento článek napíšu. Začnu tím, že většina teď mých článků nejsou ze současné doby, jelikož jak víme je vše zavřený. Budu přidávat články o cestování, jak z minulosti, tak i z přítomnosti a zároveň tyto články berte i spíše jako takovou recenzi.

Co ale rozhodně stojí za to navštívit jsou přesně podle nadpisu Vodní domky Čejkovice. Dámy tam je to taková romantika! S přítelem jsme se tohle místo rozhodli navštívit minulé léto koncem Srpna. Za nás je toto krásné místo cenově celkem dražší, jelikož na 2 soby jeden z domečků vyjde na 1 noc 2490Kč. Díky tomu jsme, tam byli bohužel jen na jednu noc, ale chtěli jsme si to hlavně vyzkoušet.

Vodní domek si klasicky rezervujete na internetových stránkách ''Vodní domky Čejkovice'' na kterých si můžete vybrat, jaký domek se Vám nejvíce líbí, jestli to chcete i se snídaní a na kolik dní. Nám se líbil domek s názvem List, který je i největší z výběru a dopřáli jsme si pobyt i se snídaní, která stojí na osobu 125Kč. Po rezervaci Vám přijde e-mail, jak postupovat při příjezdu na místo. Máte tam telefonní číslo a kód, aby jste se dostali do domku. U domku list byla přepravená krabice a v ní i dřevo, uhlí a všechny potřebné věci ke grilování


Co mě se zde líbilo, že je to udělané na uzavřené louce, kde jsou jen tři domečky, které jsou od sebe i dostatečně vzdálené. Nikdo nikde kolem Vás ani žádná recepce, nic. Vše si obstaráte samy je tam absolutní klid. Hodně lidí se mě ptalo, jak to bylo s WC a koupelnou. Tak vše tam samozřejmě je, každý z domečků má svojí vlastní, která je udělaná kousek od nich. Tam máte připravené ručníky, ledničku, fén, vodu a všechny potřebné věci. 

Jak už jsem psala u každého domku máte přichystaný gril, který si také samy musíte obstarat, tak my si s přítelem přivezli i vlastní maso, klobásky, chleba a vše, aby nám bylo fajn.

Také bych měla zmínit, že celý domek je bez elektriky, takže v noci si musíte svítit svíčkami, které tam jsou už také připravené i se zapalovačem a v chladným období si můžete v domku rozdělat i krb. Tudíž, když jdete do koupelny, tak si musíte svítit baterkou to je cesta do koupelny absolutně po tmě. (:D) No co Vám budu podívat.. přítel se mnou musel jít i v noci na záchod. Sama bych to po té louce nezvládla. (:D) Co se mi také hodně líbilo v šuplíku jsme v domku našli i všelijaký stolní hry, tak jsme si s přítelem po dlouhé době zahráli karty, člověče nezlob se.

Co bych já doporučila, určitě stojí za to tam jet v každém období. Ale my, jak jsme tam jeli koncem srpna furt bylo velký teplo a to celkem i v domku. Takže příště bych se rozhodla tam jet někdy v duben-červen a nebo koncem září-říjen maximálně.


Můj přítel byl třeba nadšení, když v domku viděl připravený prut na ryby. Hned si to šel u naše domku vyzkoušet. No nic nechytil, ale aspoň to zkusil. No a já si tu chvilku rybaření, taky užila podle svého. (:D)


Co se týče té snídaně bych Vám určitě chtěla ještě zmínit, že to mají moc hezky vymyšlený. Vy jim do e-mailu napíšete v kolik přesně by jste si jí přáli.. dají Vám na výběr z časů. A ráno druhý den na ten čas máte položeny za dveřmi piknik košík se snídání. Takže opět se tam nemusíte vůbec s nikým potkat.


Závěrem chci říct, že my s přítelem máme v plánu tohle kouzelný místo navštívit znovu, ale do jiného domku. Líbilo by se nám kdyby se přidala i moje kamarádka s přítelem a na stejný datum si rezervovali jiný z domků a jeli by jsme společně. Věřte, že i jeden den tam krásně stačí na to, aby člověk úplně utekl od reality a pořádně si odpočinul. ♥ Moc Vám tyto výlet DOPORUČUJI my jsme byli maximálně spokojený.

Mám tu někoho kdo byl na tomto kouzelným místě také? Líbilo se Vám tam?

Snad se Vám článek líbil, Vaše J. ♥

11 komentářů :

  1. Oh, tak toto vyzerá krásne. Vážne to musel byť romantika. Nádherné fotky, nádherné prostredie. Ja by som veľmi chcela ísť do takého domu na strome, ktorý je u nás na Slovensku celkom populárny. Verí, že sa toto čoskoro ukľudní aby sme sa mohli zas viac pohybovať.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, tam to vypadá opravdu kouzelně 😍, už jen z toho článku plyne, jak tam byla úžasná atmosféra, klid a relax. Domeček bez elektriky a jen se svíčky, to muselo být úžasné, taková romantika 😋😍.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to ÚŽASNĚ, vůbec jsem o tom neslyšela, ale je to super tip na nějakou romantickou a zároveň dobrodružnou dovolenou! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, o tomhle místě slyším poprvé, ale vypadá to krásně! Hned bych se na podobné místo vydala, ach, to musela být romantika! <3

    Tereza z blogu Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé piknik, jak ráda bych si ho dala :)
    Vypadá to tam velmi kouzelně :) Nádherné fotky.

    OdpovědětVymazat
  6. Jééé to je tak krásné a romatické místo, úplně si dokážu představit tam být, mít teda kluka...

    OdpovědětVymazat
  7. To je nádherné :) ségra byla v podobném domečku (Dobčické rybníčky) a také se jí tam moc líbilo :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
  8. To vypadá skvěle! O tom jsem nikdy neslyšela ale rozhodně by se mi to také libilo!

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tam je to naprosto dokonalé! Hned mám tip na letní dovču. :))

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tohle je úplně super! Díky za skvělý tip, letos to zase vypadá maximálně na dovolenkování po Česku, tak bude super mít tohle magické místo v záloze :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to vypadá úplně kouzelně! To musíme s přítelem vyzkoušet :O

    OdpovědětVymazat

Back to Top